Cum Comand ?

Cum cumpar pe Brandcircus.ro?

1. Selectează articolul dorit

Cumpărăturile online nu au fost niciodată mai ușoare! Alege din listă articolul pe care-l dorești și urmează pașii!

2. Selectează o mărime

Dacă articolul dorit se află pe stoc, vei vedea mărimile disponibile sub formă pătrată, selectează marimea dorită. După selectarea mărimii, adaugăm produsul în coș prin click Adaugă în cos.

3. Articolele din coşul tău

O mică fereastră se va deschide, cu două opțiuni: Mai adaugă și alte produse sau Finalizează comanda. Alege acțiunea dorită!

4. Finalizează comanda!

După ce ai dat click pe butonul Finalizează comanda , vei ajunge în pagina Finalizare comandă. Aici poți verifica dacă ai selectat mărimile potrivite, vezi costul fiecărui articol selectat și consulți costul transportului. Poți, de asemenea, elimina un articol din cele selectate, dacă te-ai răzgândit sau poți să mai adaugi alte produse ca să obții transportul gratuit.

Dacă știi că ai un cont Brandcircus, vă recomandăm să îl folosiți în acest pas, pentru că așa vom reuși să îți oferim reduceri la comenzile următoare!

După ce ai clarificat aceste aspecte, nu-ți rămâne decât să alegi o modalitate de plată convenabilă, să-ți exprimi acordul cu termenii și condițiile Brandcircus și să dai click pe Trimite comanda.5. Dacă doriți să creați un cont Brandcircus pentru a avea acces la Produsele Favorite și pentru o accesare mult mai ușoară in viitor, trebuie doar să introduceți o parola in câmpurile adiționale si să dați click pe Creați .

6. Nu ramane decat sa va bucurati de serviciile noastre. Pentru orice problema, va stam la dispozitie. Ne puteti gasi la telefon intre orele 9:00-17:00 L-V, pe chatul de la facebook, pe whatsapp sau prin e-mail.

Va multumim!