Termeni si Conditii

INTRODUCERE

Acest site este intretinut si administrat de S.C EUROPEAN GROUP S.R.L. Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori functionale aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar responsabilitatea nu ne apartine.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului www.brandcircus.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica WEB si alte date - este proprietatea S.C EUROPEAN GROUP S.R.L si a furnizorilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C EUROPEAN GROUP S.R.L a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

CONFIDENTIALITATE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C EUROPEAN GROUP S.R.L are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de catre dvs.

La cererea dvs. scrisa, datata si semnata, anual, S.C EUROPEAN GROUP S.R.L, in mod gratuit, va confirma daca utilizeaza datele furnizate de dvs. sau va inceta orice prelucrare a acestora. S.C EUROPEAN GROUP S.R.L va rectifica, actualiza, bloca, sterge sau transforma in date anonime pe toate acelea a caror folosire nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001, privind protectia persoanelor impotriva prelucrarii datelor personale si libera lor circulatie.

DESPRE PRODUSELE COMERCIALIZATE PE WWW.BRANDCIRCUS.RO

Produsele comercializate prin site-ul www.brandcircus.ro sunt produse noi, in ambalajul original si la momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Preturile prezentate includ TVA(19% din valoarea produsului) si nu includ cheltuielile de livrare.

PLATA PRODUSELOR

Plata produselor comandate de pe site-ul www.brandcircus.ro conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua in momentul comenzii (plata prin card bancar) sau la livrarea produselor (plata ramburs).

Plata prin card bancar se face prin intermediul C Solution S.R.L. prin platforma de plata securizata www.plationline.ro. Utilizatorul va introduce datele sale de card pe platforma securizata plationline.ro si suma aferenta cosului de cumparaturi va fi retinuta. In cazul unui ramburs suma va fi returnata dupa ce produsele vor ajunge in posesia SC EUROPEAN GROUP SRL conform instructiunilor de la capitolul "CONDITII DE RETURNARE". Responsabilitatea pentru eventualele cheltuieli cauzate de denuntarea unilaterala a contractului de catre utilizatorul final revine in totalitate www.brandcircus.ro, fara a implica in vreun fel platforma de plata online www.plationline.ro.

Plata cu ramburs va fi facuta in momentul receptionarii comenzii de la agentul companiei de curierat rapid partenera a SC EUROPEAN GROUP SRL

CONDITII DE REZERVARE A COMENZILOR

Comenzile se pot rezerva maxim 5 zile lucratoare. Pe perioada reducerilor nu se fac rezervari.

CONDITII DE RETURNARE

Returnare in 14 zile:
Se poate returna produsul cumparat, in ambalajul original, fara semne de uzura sau murdarie, in termen de 14 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur telefonic sau prin e-mail. Poti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru. Legislatia romana prevede: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului." (Ordonanta Guvernului nr. 130/2000).

Returnare in 30 zile
Se poate returna produsul cumparat in termen de 30 zile lucratoare daca acesta s-a deteriorat din cauza unui defect de fabricatie. Te rugam sa ne anunti pe e-mail sau telefonic. Daca produsul a facut parte dintr-o promotie, avand pretul redus la achizitionare, nu-ti mai putem returna banii ci doar sa il schimbam cu un produs de o valoare similara.

CUPOANELE CADOU

Cupoanele cadou sunt valabile pana la prima lichidare de stoc(reducere) din momentul in care s-au primit. Iar pe perioada de reduceri nu sunt valabile.


DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre S.C. EUROPEAN GROUP S.R.L. si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti. Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul www.brandcircus.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.